За нас

„ВИАСПЕД“ ЕООД – Транспорт и логистика

Нашата основна цел е да предложим професионална и качествена услуга, която отговаря на очакванията и нуждите на всеки клиент. Да създадем дългосрочни партньорства, основаващи се на доверие, лоялност, уважение.

  • Ние знаем, че вашето време е ценно, затова сме бързи с цена и оферта.
  • Цените, които ще ви предложим не винаги са най-ниските, но означават, че винаги можете да разчитате на 100% на нас.
  • Ние не сме от динозаврите в бранша, но пък имаме отлично приключени сделки, добри партньори и чудесни препоръки.

Услуги

Ние ще се погрижим за вашите транспортни нужди в следните направления:

  • Комплектни товари
  • Групажни пратки
  • Опасни товари
  • Извънгабаритни товари

Логистични решения

Модерната логистика е повече от безпроблемен обмен на стоки и информация. Интелигентният и устойчив бизнес се нуждае от компетентността на експерти по логистика, които мислят напред. Като компетентен специалист по цялостно логистично обслужване ние залагаме на тази концепция.

  • Индивидуално разработени логистични решения и точно организираната транспортна мрежа осигуряват решаващата преднина
  • Интелигентната складова логистика осигурява нагледни запаси и бърз поток на стоки, целеви аутсорсинг за фокусирано предприемачество
  • Съществуват 1 000 възможности и всички те идват от едно място

Логистика на снабдяването

Възможен ли е директен транспорт или междуфирмен системен транспорт? В сферата на логистиката на снабдяването задаваме правилните въпроси. Нашите експерти планират и разработват управлението на потока от стоки и информация, с който нашите клиенти реализират потенциала на оптимизация и повишават ефективността си. При това системите за проследяване на пратките и ИТ инструментите осигуряват възможно най-голяма прозрачност. Едновременно с това ще Ви консултираме как можете да управлявате оптимално Вашето снабдяване. Независимо от какъв транспорт се нуждаете. В сферата на дистрибуционната логистика ние винаги имаме за Вас икономически най-изгодното решение.
Вашите индивидуални изисквания относно разпределението на стоки и товари и нашата претенция за ефективност обуславят както избора на транспортното средство, така и скоростта на дистрибуцията.
Чрез проследяването на пратката и модерните ИТ инструменти Вие винаги ще имате представа за това, къде се намират Вашите стоки. Налага ли се Вашата пратка да бъде отклонена? Няма проблем – благодарение на глобалната ни мрежа и гъвкавост са възможни също и допълнителни услуги като пренасочвания.
Освен това ние поемаме цялостната организация по митническото оформление и документация за нашите клиенти.